Contact

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag op werkdagen van 09:00 tot 17:00

Vul onderstaand formulier in en wij zullen eenmalig contact met u opnemen

Stel ons uw inhoudelijke vraag

Geef ons suggesties voor verbeteringen

Binnen twee werkdagen antwoord

 

Direct contact?
Wij zijn elke werkdag van 08:30 tot 17:30 te bereiken op: (070) 378 98 80

Veelgestelde vragen

Hoe meld ik mij aan voor de nieuwsbrief Paraat

Met Paraat, onze wekelijkse vaknieuwsbrief, bent u altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen en interpretatie van de wetgeving met betrekking tot actuele thema’s, relevante en praktische tips en nog veel meer. Blijf voorop en meld u hier aan! Om Paraat te ontvangen dient u zich aan te melden met het e-mailadres van uw werk (voornaam.achternaam@regio.politie.nl).

Hoe werkt Stapel & De Koning?

Bent u benieuwd wat Stapel & De Koning u allemaal te bieden heeft? Heeft u een vraag over een van de functionaliteiten? Bekijk dan de online gebruiksaanwijzing.

Daarnaast kunt u samen met uw collega’s een gratis training bijwonen op uw locatie. Vraag nu een training aan en haal alles uit Stapel & De Koning!

Hoe kan ik mij aanmelden voor een gratis gebruikerstraining van Stapel & De Koning?

Om zeker te zijn dat u alles uit Stapel & De Koning haalt, bieden wij gebruikerstrainingen bij u op locatie aan. Heeft u interesse? Meld u dan hier aan.

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Bent u politieprofessional? Dan logt u in met uw inloggegevens van PolitieKennisNet. U kunt uw wachtwoord wijzigen op PolitieKennisNet.

Ik moet regelmatig opnieuw inloggen

Moet u dubbel inloggen wanneer u Stapel & De Koning raadpleegt en wilt u in het vervolg altijd automatisch inloggen? Via Passwordmanager (een optie binnen Citrix) kan uw regionale eenheid ervoor zorgen dat uw toegangscodes automatisch worden onthouden. U kunt deze handige tool aanvragen via de helpdesk van uw IT-verzorgingsgebied.

Waar kan ik de Studie-editie van Stapel & De Koning bestellen?

De Studie-edities en de Op straat-reeks van Stapel & De Koning kunt u hier rechtstreeks bestellen. Wilt u meer informatie over de boeken van Stapel & De Koning, stuur dan een e-mail met uw vraag naar info@sdu.nl of bel de klantenservice tijdens werktijden op nummer (070) 378 98 80

Waar kan ik mijn inhoudelijke vraag stellen?

Uw inhoudelijke vragen en/of opmerkingen over de informatie in Stapel & De Koning zijn bijzonder welkom. U kunt hierover contact opnemen met onze redactie via stapelendekoning@sdu.nl.

Sdu

Maanweg 174
2516 AB Den Haag

 Routebeschrijving
(070) 378 98 80

Stapel & De Koning is onderdeel van Sdu